FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker, laat je niet weerhouden om het te proberen! Om wélke reden dan ook. Iedereen is welkom om het te ervaren. Het belangrijkste is dat je plezier hebt.

Nee, totaal niet! Al deze lessen/oefeningen zijn voor elk type paard geschikt. Klein, groot, koud- of warmbloed: het maakt niet uit!

Je bent er om te leren! Hoe leuk is het om aan iets nieuws te beginnen met je paard? Voel je vrij om het uit te proberen en ik help jullie op weg.

Zeker! Je hebt altijd nieuwe punten en oefeningen om aan te werken. Dat is juist wat grondwerk en de andere disciplines zo leuk maakt! Dus als je opzoek bent naar ‘meer’ ben je hier aan het juiste adres!

Er kunnen altijd onverwachte situaties zijn waardoor een les niet door kan gaan. Vaak zitten de lessen op een route en kan een “gat” in de planning erg vervelend zijn.  Voor 48 uur kan je kosteloos annuleren. Daarna wordt de les in rekening gebracht. Door een les te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Je kan afzeggen via mail of WhatsApp.

Zeker! Ik heb hier veel ervaring mee, maar we moeten eerst samen even kortsluiten waar het probleem ligt en hoe we aan een oplossing kunnen werken.

Absoluut! Door de jaren heen heb ik veel geleerd over paarden in hun natuurlijke omgeving. Ik heb gezien hoe enorm ze daar van op kunnen knappen.

Ja zeker. Ik reis vanaf omgeving Tiel. Het lestarief is exclusief reiskosten (0,25 per km).